All On 4 Implanti - Pre i Posle

All on 4 i All on 6 implanti

all-on-4-implanti-gornja-i-donja-vilica
all on 4 implanti 2
all on 4 implanti 3
all on 4 implanti 4
All-on-4-i-all-on-6-implanti-rengen-snimak

Sve je mnogo lakše uz nove zube! U jednom danu smo uradili #allon4 gornje vilice I #allon6 donje vilice našem dragom pacijentu i omogućili mu da nakon desetak godina ponovo uživa u svom osmehu, u hrani, porodici i životu.

All on 4 implanti

uspesne-price-pocetna-2
zubni-implanti-all-on-4-2
zubni-implanti-all-on-4
zubni-implanti-all-on-4-5
zubni-implanti-all-on-4-6

Osmeh vredi više od 1000 reči. Vladimir je u jednom danu povratio svoje samopouzdanje . I funkcionalnost zuba. Još uvek nije svestan da osmeh više ne mora da krije – Naprotiv!

All on 4 gornje vilice

all-on-4 implanti gornje vilice
all-on-4-gornja-vilica-implanti-2
all-on-4--implanti-gornje-vilice-3
all-on-4-gornja-vilica-4
all on 4 implanti primer 2
Sa zadovoljstvom smo ostvarili saradnju sa divnim, mladim i pre svega talentovanim kolegama iz Nikšića. Naše iskustvo i znanje smo podelili sa njima i sigurni smo da ćemo zajedničkim snagama podariti novi osmeh mnogim pacijentima u Crnoj Gori. Draga pacijentkinja Snežana sada može ponovo da uživa u životu, da se slobodno smeje i da grize slobodno! Uz #allon4 gornje vilice za samo 3h uspeli smo da joj podarimo potpuno funkcionalne zube u gornjoj vilici.

All on 4 donje vilice, implanti gornja vilica

implanti-gornja-vilica,-all-on-4-donja-vilica
implanti-gornja-vilica,-all-on-4-donja-vilica-2
implanti-gore-all-on-4-dole-5
implanti-gore-all-on-4-dole-5
implanti-gornja-vilica,-all-on-4-donja-vilica-2
Da li se sećate našeg dragog pacijenta Radovana? Njemu smo pre 3 meseca radili All on 4 donje vilice, a danas smo zbrinuli gornju vilicu. Gde All on 4 nije bio idealno rešenje ugradili smo 8 implantata koji će nositi takodje fiksirane zube.

All on 4 donje vilice

Naša pacijentkinja Diana se javila u potrazi za pravim rešenjem za njen problem. Pre izvesnog broja godina joj je radjen #allon4 negde u Evropi. Od tada muku muči sa zubima. Nije bila zadovoljna sa prethodnim definitivnim protetskim radom. Na njemu su se stvorila i oštećenja na takozvanim multiunit abutmentima. Ukazala nam je poverenje i na tome jedno veliko hvala. Zamenili smo oštećene protetske delove, uzeli otisak i krenuli u pažljivu izradu definitivnog rada na titanijumskoj osnovi. Sve smo doveli do savršenstva, ona je prezadovoljna, a razlika u boji izmedju njenih zuba i samog rada je namerna jer uskoro će nam se vratiti da sredimo i gornju vilicu.

All on 4 implanti
all on 4 implanti donja vilica 2
all on 4 implanti donja vilica 3
all on 4 implanti donja vilica 4
all on 4 implanti donja vilica 5
Uraditi dobar implantološki rad je samo jedan deo slagalice. Potrebno je imati i veštine za dobar protetski rad koji će istu rehabilitaciju pratiti. Kada protetski rad nije adekvatan, pa čak neadekvatno postavljan više puta dešava se Upravo ovo što vidite. Potpuno uništeni multi unit abbutmenti. Razmontirali smo joj oštećene, i postavili nove sa kapicama. A onda smo prešli u fazu uzimanja otisaka koji je treći bitan element da bi vilični luk legao kako treba. Za otisak smo koristili potpuno nove transfere i analoge za besprekornu preciznost.

All on 4

Naša pacijentkinja Jagoda, dobila je nove zube zahvaljujući #allon4 pristupu bezubim vilicama. Ovo nije jedina pobeda u njenom životu ali pored svega ostalog uspela je da se reši donje totalne proteze , vratila je sebi osmeh I funkcionalnost zuba. Za koji dan skida konce a nakon ovog iskustva uskoro radi I gornju vilicu

Gornji vilični luk sa All on 4

Još jednom našem pacijentu smo uspešno sanirali gornji vilični luk #allon4 metodom. Za samo 3h, u lokalnoj anesteziji, izvadjeni su zubi kao i stari mostovi, sanirane ciste , ugradjeni NobelBiocare Speedy implantati I postavljan vilični luk. U protetskom radi vodili smo računa da se što više približimo boji prirodnih zuba u donjoj vilici kako ne bi odstupali kao što je bio slučaj.

All on 4 - oba vilična luka

Draga hrabra i odlučna Amna, danas odlazi kući u Banjaluku sa novim osmehom. Naša nedelja je bila uspešna zahvaljujući #allon4 sistemu u jednom danu dobila je oba vilična luka.

Nov osmeh sa All On 4 Implantima

Naš pacijent je za samo 3h dobio potpuno novi osmeh uz pomoc “all on 4” koncepta u gornjoj i donjoj vilici. Sa samo 4 implantata u bezuboj vilici se može omogućiti stabilan, estetski savršen protetski rad. Zaboravite proteze koje spadaju i žuljaju, dobro došli u novu eru stomatologije!
zubni implantati

Nadoknada zuba fiksnim protetskim radom uz vrhunske funkcijske i estetske rezultate

Nadoknada zuba fiksnim protetskim radom uz vrhunske funkcijske i estetske rezultate, više nije san. Prednosti ovakvih radova su višestruke. Pacijentima je najvažnije to što se bezuba vilica opskrbljuje fiksnim zubima u jednom danu i nema perioda čekanja od 3-6 meseci, kao kod “klasične” implantologije. Tek usađeni implantati, opterećeni su na pravilan način, što postiče njihovu oseointegraciju i omogućava normalnu funkciju vilice čim napustite ordinaciju
0/5 (0 Reviews)