Fasete - Pre i Posle

Fasete! Ili kako ih neki još nazivaju Veniri. U pitanju su tanke keramičke ljuspice kojima uspevamo da ispravimo oblik zuba, estetiku osmeha i ulepšamo svaki naredni osmeh našeg pacijenta.
Before After
Fasete

Keramičke Fasete

Našoj pacijentkinji su urađene keramičke fasete na gornjoj vilici i sada bi svaka holivudska zvezda mogla da joj pozavidi na ovakvom osmehu!

Before After
fasete-bez-brusenja

Fasete bez brušenja

Stevan nije hteo radikalna rešenja, koja podrazumevaju brušenje zdravih zuba. Želeo je da sačuva prirodan izgled svojih zuba.

Before After

Primer kombinacije bezmetalnih krunica i faseta

kombinacija-bezmetalnih-i-krunica
kombinacija keramickih faseta i bezmetalnih krunica pre i psole
kombinacija keramickih faseta i bezmetalnih krunica profil
kombinacija keramickih faseta i bezmetalnih krunica profil

Kaže nama pacijentkinja da uopšte nije fotogenična. A mi smo joj dokazali da itekako greši. Lepa, nasmejana, zadovoljna. Kontrola nakon godinu dana od kako je zauvek promenila svoj osmeh kombinacijom bezmetalnih kruna I faseta. Potpuno prirodan izgled zuba, pravilno odradjen prema njenom osmehu I crtama lica. Uostalom, procenite sami

Proces postavljanja faseta

Kada se pacijent odluči da radi fasete najvažnije da se dobro isplanira ceo protetski rad. Wax -up modelom uspevamo da uživo prilažemo efekat koji će faseta dati zubima odnosno Vašem novom osmehu. Ukoliko je pacijent zadovoljan, onda se kreće u izradu I postavku bez brušenja vaših zuba.

0/5 (0 Reviews)