Načini plaćanja

Ako ste doneli odluku da imate lepe i zdrave zube, mi ćemo da Vam omogućimo da sve naše stomatološke usluge platite na neki od sledećih načina:

nacini-placanja

– Gotovinski
– Čekovima gradjanja
– Virmanski
– Platnim karticama:DINA, VISA, VISA elektron, Master i Maestro
– Komercijalna banka / Master Card i Visa kreditnim karticama

Našim klijentima nudimo raznovrsne opcije plaćanja

Čekovima gradjana

Dental Oral Centar nudi Vam nudi odloženo plaćanje čekovima na 24 rate bez kamate. Prva rata se plaća odmah, a ostale svakog narednog meseca.

Naplata usluga može se izvršiti samo uz prisustvo vlasnika čekova zajedno sa dokumentima (lična karta i čekovna kartica). Pored uredno ispisanih podataka na čeku, klijent je dužan da na pozadini čeka napiše broj fiksnog telefona i broj važeće lične karte.

Platnim karticama

Platnim karticama: DINA, VISA, VISA elektron, Master i Maestro u Dental Oral Centru možete platiti usluge odloženo na 30 dana ili na 6 – 12 mesečnih rata bez kamate, zavisno od toga kakav ugovor imate sa bankom.

Kreditnim karticama

Dental Oral Centar nudi Vam nudi uslugu odloženog plaćanja Komercijalna banka / Master Card i Visa kreditnim karticama

Virmansko plaćanje

Virmanski način plaćanja (nalog za prenos) namenjen je pravnim licima, preduzetnicima, i vlasnicima agencija koji žele da plate usluge preko svog poslovnog računa.

Posle obavljenog pregleda dobiće predračun na osnovu koga će izvršiti plaćanje preko svoje banke, nalogom za prenos pri čemu se sredstva prenose sa klijentovog računa na račun ordinacije.

0/5 (0 Reviews)