Keramničke fasete

Keramičke fasete su zubne nadoknade koje se koriste isključivo u estetskoj restauraciji zuba ali ne i u funkcionalnoj. Oni predstavljaju idealan izbor u slučajevima kada kod klijenta postoji isključivo vizuelni problem, ali su struktura zuba, njihova jačina i otpornost očuvane.

Keramičke fasete se izrađuju od bezmetalne keramike prvoklasnih karakteristika, a oblika su jedne ljuspice koja se postavlja na prednji deo zuba, dok se ostatak zuba ne dira pa na taj način štedimo zubnu supstancu i produžavamo vek trajanja samog zuba.

Uprkos mitovima da pucaju, da morate strogo paziti šta i kako jedete mi vas uveravamo da ništa od navedenih mitova nije tačno. Ukoliko se urade kako treba keramičke fasete predstavljaju dugotrajno i pouzdano rešenje sa kojim ste mirni barem sledećih 10 do 15 godina.

Uspešne priče o keramičkim fasetama

Keramničke Fasete

Našoj pacijentkinji su urađene keramičke fasete na gornjoj vilici i sada bi svaka holivudska zvezda mogla da joj pozavidi na ovakvom osmehu!

Before After

Fasete

Fasete! Ili kako ih neki još nazivaju Veniri. U pitanju su tanke keramičke ljuspice kojima uspevamo da ispravimo oblik zuba, estetiku osmeha i ulepšamo svaki naredni osmeh našeg pacijenta.

Before After

Uspešne priče video galerija

Fasete - razbijanje mita