Stomatološka poliklinika Dental Oral Centar

#1 Rated Dental Clinic

in Serbia for 2019

Stomatološka poliklinika Dental Oral Centar Beograd

Tradicija Poverenja u vrhunsku stomatologiju koja traje od 1983

Dental Oral Centar je stomatološka poliklinika iz Beograda. Proglašeni smo za prvorangiranu stomatološku polikliniku u Srbiji za 2018 i 2019 godinu. Nalazimo se na 17 mestu u top 100 najboljih klinika za region Centralne i Istočne Evrope.

Prilikom posete našoj ordinaciji, vaš osmeh je naš prioritet. Ceo naš tim  posvećen je obezbedjivanju personalizovane i visoko-kvalitetne stomatološke usluge. Cilj nam je da vam obezbedimo najbolju stomatološku negu, dugoročno oralno zdravlje i lep osmeh.

Uspešne priče naših pacijenata

bezmetalne krunice

Garancija na radove

Preko 35 godina, zadovoljan pacijent je imperativ u radu celokupnog osoblja Dental Oral Centra. Višegodišnje iskustvo, praksa sa pacijentima iz celog sveta,  tehnologija i materijali koje upotrebljavamo omogućavaju da našim pacijentima dajemo odlične garancije na naše radove. Svojim klijentima pružamo stomatološku uslugu po svetskim standardima. Čvrsto stojimo iza svojih radova i za njih u potpunosti garantujemo.

garancija-na-radove-dental-oral-centar
0
Klijenata
0
Godina postojanja
0
Godina garancije
0
Kvadrata prostora

All on 4 tehnika ugradnje implantata

Zubni Implantati

estetska stomatologija

Estetska Stomatologija

oralna hirurgija

Oralna Hirurgija

opsta-stomatologija

Opšta stomatologija

Vaš osmeh je prioritet Dental Oral Centra

Iskustva naših pacijenata

Galerija
Ordinacije

Dentalni turizam

Vrhunska tehnologija

Zahvaljujući CAD-CAM sistemu bezmetalne krunice, mostove, venire, plombe (inleje i onleje) možemo da izradimo za samo jedan dan ili čak za nekoliko sati. Njihov rok trajanja je mnogo duži. Idealno leže na zubu nosaču ili implantu.  Idealne su kopije prirodnih zuba. Ispod njih se ne zadržava hrana, ne postoje faktori iritacije. Održavanje higijene je maksimalno olakšano.

Kako bi naši pacijenti bili u potpunosti zadovoljni svojim novim osmehom, razmatrali smo više vrsta bezmetalne keramike i odlučili se za Ivoclar E-MAX bezmetalnu keramiku na bazi litijum disilikata, neprevaziđenih estetskih i fizičkih svojstava.

vrhunska-tehnologija-dental-oral-centar
Scroll to Top