Dentalni Turizam

Visok kvalitet stomatoloških usluga, i vrlo pristupačne cene dovele su do toga da je Beograd prepoznat kao veoma poželjna destinacija za dentalni turizam. Iz tog razloga ljudi iz različitih delova sveta, koji imaju zdravstveno osiguranje odlučuju se da posete stomatološku polikliniku Dental Oral Centar i ukažu nam poverenje.

Dentalni turizam u Beogradu će Vam omogućiti da uživate u turističkim atrakcijama ili u druženju sa rodjacima i prijateljima, širom Srbije, dok mi za Vas kreiramo zdrav i lep osmeh.

International accredites clinic
Global Clinic Rating:

#1 Rated Dental Clinic

in Serbia for 2018

#17 Rated Dental Clinic

in Central and Eastern Europe

35 godina sa pacijentima iz celog sveta

Ako u Srbiji, tragate za vrhunskom stomatološkom uslugom, za iskusnim i veštim stomatolozima, “majstorima svog zanata ” koji mogu da ispune sve vase želje, vrate vam samopouzdanje i osmeh onda ste na pravom mestu, kao i mnogi pre vas.

U Dental Oral Centru  dobićete sve vrste stomatoloških usluga i procedura komforno, bezbolno, visoko profesionalno uradjeno, po cenama značajno nižim nego u svetu, sa odgovarajućom višegodišnjom garancijom na upotrebljen materijal i izvedene radove.

DENTALNI-TURIZAM-DENTAL-ORAL-CENTAR--estetska-stomatologija-nemacka
dentalni-turizam-engleska-dental-oral-centar
dentalni-turizam-evropska-unija-dental-oral-centar
Dentalni-turizam-dental-oral-centar-italija
dentalni-turizam-svajcarska-dental-oral-centar
dentalni-turizam-dental-oral-centar-nemacka

Besplatno savetovanje i ugovaranje tretmana

Prvi korak je da nam putem email-a pošaljete Vaš snimak sa digitalnog ortopana (snimak obe vilice). Nakon detaljne analize, mi vam šaljemo predlog terapije, i opcije vaše terapije (ukoliko ih ima više). U emailu ćete dobiti detaljno objašnjenu celu proceduru, koje intervencije su potrebne, trajanje intervencija, koliko dolazaka je potrebno i u kom trajanju, kao i okvirnu cenu celokupnog lečenja. Za strane državljane koji imaju zdravstveno osiguranje koje pokriva stomatološke usluge, izdajemo račune izvršenih stomatoloških usluga kojima možete vršiti povraćaj novca od osiguranja. Takodje izdajemo medicinske izveštaje za opravdavanje izostanka sa posla.

Uživanje u odmoru u Beogradu

Beograd je idealan za obilazak istorijskih znamenitosti, relaksaciju, odmor, i noćni život. Turističke informacije o Beogradu možete naći na web sajtu turističke organizacije Beograda.

Povratak kući sa najlepšim osmehom

Vratite se kući zdravi, odmorni, zadovoljni sa novim osmehom. Za vaš stomatološki rad dobijate garanciju. O Vama se brinemo i nakon tretmana, preporukom vezanom za redovne godišnje kontrole.

Naše usluge

Implantologija

Global Clinic Rating

2017 godini Global Clinic Rating je rangirao 432 000+ zdravstvenih klinika u 170 zemalja sveta bazirano na istim kriterijumima:

– Kvalitet stručnosti lekara
– Kvalitet objekta
– Kvalitet usluga
– Kvalitet komentara pacijenata

Do sada su samo 2 klinike u Srbiji dobile Global Clinic akreditaciju. Dental Oral Centar je proglašen za:

  •  #1 TOP RATED stomatološku polikliniku u Srbiji za 2018 godinu. I to nije sve! 
  •  17 mesto u TOP 100 najboljih klinika u regionu Centralne i Istočne Evrope. 
Stomatološka poliklinika Dental Oral Centar Beograd

Estetska stomatologija

0/5 (0 Reviews)