Bezmetalne krunice

Da li želite da vaše krunice izgledaju kao prirodni zubi?

 Bezmetalne krunice od litijum disilikata su pravi izbor za Vas. Svoje idealne estetske karakteristike ovaj materijal duguje svojoj visokoj providnosti  koja je kao kod prirodnih zuba. Pored toga, poseduje odličnu otpornost na sile žvakanja pa se bezbedno može koristiti i u bočnoj regiji.

Primer zamene metalokeramičkih krunica bezmetalnim

bezmetalne krunice

Pacijentkinja je došla zbog nezadovoljavajućeg estetskog izgleda metalokeramičkih nadoknada, koje svakako nisu idealno rešenje kad su u pitanju zubi u estetskoj zoni.  Metalokeramičke krunice zamenili smo bezmetalnim krunicama i potpuno popravili utisak njenog prelepog osmeha.

Estetika

Estetika bezmetalnih krunica je veoma visoka. Propuštaju svetlost i daju prirodan izgled zuba. Ne dovode do pojave zatamnjenja desni oko zuba. Odlično se uklapaju sa ostalim zubima.

Zubi za 1 dan

CAD CAM tehnologija omogućava nam brzu izradu bezmetalnih krunica. Jednu bezmetalnu krunicu možemo izraditi za 1 sat. Rekonstrukciju celog osmeha možemo završiti za jedan dan.

Kada se koriste?

Koriste se najčešće na prednjim vidljivim zubima. Izradjuju se kao završni rad nakon ugradnje implantata. Ili u slučajevima polomljenih ili oštećenih zuba.

Cena izrade

U Dental Oral Centru koristimo Ivoclar E-Max i cirkonijum krunice. Garacija na krunice je 10 godina.  Cenu krunica možete pogledati u našem cenovniku.

Proces izrade krunica

Ako se odlučite da nas posetite, na prvom pregledu ustanovićemo da li ste kandidat za krunice. Ukoliko ste kandidat izradićemo za Vas detaljan i jasan plan terapije. Ako se odlučite da nam poklonite svoje poverenje, najpre ćemo  učiniti potrebne pripreme na Vašim zubima  ili odmah preći na pripremu zuba za krunice.  Ukoliko smatrate da bi Vam nešto po pitanju boje ili oblika krunica više odgovaralo, izaćićemo u susret svim Vašim zahtevima i učiniti potrebne korekcije, kako biste od nas otišli zadovoljni.

proces-izrade-bezmetalne-krunice

Primer kombinacije bezmetalnih krunica i faseta

kombinacija-bezmetalnih-i-krunica
kombinacija keramickih faseta i bezmetalnih krunica pre i psole
kombinacija keramickih faseta i bezmetalnih krunica profil
kombinacija keramickih faseta i bezmetalnih krunica profil

Kaže nama pacijentkinja da uopšte nije fotogenična. A mi smo joj dokazali da itekako greši. Lepa, nasmejana, zadovoljna. Kontrola nakon godinu dana od kako je zauvek promenila svoj osmeh kombinacijom bezmetalnih kruna i faseta. Potpuno prirodan izgled zuba, pravilno odradjen prema njenom osmehu I crtama lica. Uostalom, procenite sami.

Vrhunska tehnologija stomatoloska poliklinika dental oral centar

Krunice za 1 sat

Vašu bezmetalnu krunicu možemo izraditi  u samo jednom satu, a za jedan radni dan moguće je rekonstruisati ceo osmeh primenom CAD-CAM tehnologije. Nakon potrebne pripreme Vaših zuba koji će nositi krunice, isti se skeniraju 3D skenerom a zatim se na računaru modeluju krunice. Nakon završene modelacije, pristupa se modelovanju krunice iz keramičkog bloka od Ivolar E-max keramike, koja garantuje potpuno zadovoljstvo kako Vama tako i nama. 

Bezmetalne krunice?

Našoj pacijentkinji je urađena keramička krunica na gornjoj jedinici. U rukama veštih stomatologa i zubnih tehičara mogu izgledati gotovo kao prirodni zubi. 
Before After

Garancija

Svi stomatološki protetski radovi u Dental Oral Centru imaju garanciju od 10 godina. Ovo praktično znači da ako dođe do bilo kakvog problema sa samim protetskim radom on će biti zamenjen. Garancija je omogućena pre svega zbog visoko stručnog rada i izborom najkvalitetnijih materijala izrade.

garancija-na-radove-dental-oral-centar
0/5 (0 Reviews)