33 godine sa pacijentima iz celog sveta

Ako u Srbiji, tragate za vrhunskom stomatološkom uslugom, za iskusnim i veštim stomatolozima, “majstorima svog zanata ” koji mogu da ispune sve vase želje, vrate vam samopouzdanje i osmeh onda ste na pravom mestu, kao i mnogi pre vas.

U Dental Oral Centru Milošević dobićete sve vrste stomatoloških usluga i procedura komforno, bezbolno, visoko profesionalno uradjeno, po cenama značajno nižim nego u svetu, sa odgovarajućom višegodišnjom garancijom na upotrebljen materijal i izvedene radove.

Dentalni turizam u Beogradu će Vam omogućiti da uživate u turističkim atrakcijama ili u druženju sa rodjacima i prijateljima, širom Srbije, dok mi za Vas kreiramo zdrav i lep osmeh.

Besplatno savetovanje i ugovaranje tretmana

Prvi korak je da nam putem email-a pošaljete Vaš snimak sa digitalnog ortopana (snimak obe vilice). Nakon detaljne analize, mi vam šaljemo predlog terapije, i opcije vaše terapije (ukoliko ih ima više). U emailu ćete dobiti detaljno objašnjenu celu proceduru, koje intervencije su potrebne, trajanje intervencija, koliko dolazaka je potrebno i  u kom trajanju, kao i okvirnu cenu celokupnog lečenja.

Za strane državljane koji imaju zdravstveno osiguranje koje pokriva stomatološke usluge, izdajemo račune izvršenih stomatoloških usluga kojima možete vršiti povraćaj novca od osiguranja. Takodje izdajemo medicinske izveštaje za opravdavanje izostanka sa posla.

Uživanje u odmoru u Beogradu

Beograd je idealan za obilazak istorijskih znamenitosti, relaksaciju, odmor, i noćni život. Turističke informacije o Beogradu možete naći na web sajtu turističke organizacije Beograda.

Povratak kući sa najlepšim osmehom

Vratite se kući zdravi, odmorni, zadovoljni sa novim osmehom. Za vaš stomatološki rad dobijate garanciju. O Vama se brinemo i nakon tretmana, preporukom vezanom za redovne godišnje kontrole.

Kontaktirajte nas

Odgovorićemo na sva vaša pitanja.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search